Vrt Ideja
Ponuda

Ponuda

Ovdje ćete moći redovno provjeriti raspored održavanja radionica i igraonica, te nešto pročitati i o mogućim individualnim savjetovanjima.

Program kreće već početkom listopada, a osim igraonica za praktičnu primjenu spoznaja u životu sa raznovrsnim temama, u ponudi ćete pronaći i kaldejska numerologija, numerologija, feng shui, reiki tečajevi te iscjeliteljska metoda union.

Unutar rasporeda ćete moći izabrati ukoliko vas nešto zanima, a teme se zatvaraju nakon prijave i potvrde 6 osoba. Mjesta održavanja igraonica su u centru Zagrebu, a vodim osobno ja; Maya (autorica knjige ”Život u praksi… Početak harmonije”) uz asistenciju.

Jedino što je ograničeno na 3 osobe je Aktivacija (tretman odnosno prvi dio, neobvezujući iz metode Union), a one također ponovno kreću uživo početkom listopada.

Moju knjigu možete besplatno skinuti na DrumTiDam portalu ukoliko vas tako nešto zanima bez odlaska ”u društvo” ili ako poželite i kupiti na nekoj od mojih igraonica. A jedan vikend unutar godine svakako će biti rezerviran i na temu cijele knjige.

Maya