Vrt Ideja
Union

Union

SJEDINJENJE U IZVOR DUHOVNOSTI – UNION IN THE SOURCE OF SPIRITUALITY

UNION je metoda iscjeljivanja koja je namijenjena svima bez obzira bavili se nečime ili ne, a  može se koristiti u skladu i sa drugim metodama. Rad se zasniva na jednostavnosti i sjećanju osnovnih istina, a to je da je sve cjelina i kao takvo neodjeljivo – i tek u prihvaćanju da smo cjeloviti na taj način i aktiviramo/pokrećemo proces našeg cjelokupnog samoiscjeljivanja.

Metoda je podijeljena na Aktivaciju, Prihvaćanje, Ostvarenje i Cjelovitost.

Sama metoda je podijeljena tako da je već prvi dio – AKTIVACIJA namijenjena svima, a nakon prolaska jedne aktivacije se slobodno može sudjelovati svaki dan u obnavljajućim energetskim aktivacijama na daljinu koje uvijek radi više ljudi.

Na drugom djelu – PRIHVAĆANJU, se prolazi obuka za iscjelitelje unutar koje se dobiva i cijela skripta kako sustavno raditi na sebi i sa drugima. Osim djela kako raditi sa energijom i kako je aktivirati ispravno kod drugih, uključuje i rad na vama i unutar obuke te kako poslije raditi sa sobom i sa drugima, kao i cijelu lepezu savjeta i kod rada sa drugima, sa obrascima, savjetovanjima i ostalo. Ujedno, ovo mogu koristiti i svi zainteresirani za rad na samom sebi, odnosno samoiscjeljivanju na čemu se metoda i temelji. Samo Prihvaćanje traje kroz 3 mjeseca, a ostavlja vam trag i opus za cjeloživotni rad sa sobom bavili se ili ne duhovnosti.

Unutar djela OSTVARENJE, osobe se detaljno pripremaju za rad sa drugima kroz široku lepezu segmenata i ostvarenje svoje unikatne kreacije, a sami taj dio traje od 6 mjeseci do godine dana kroz koji osobe već započinju obavljati svoj poziv – duhovni rad.

Za samostalnu predaju prva dva stupnja potrebno je proći i CJELOVITOST na koju se kreće po spremnosti.

SVAKODNEVNE AKTIVACIJE NA DALJINU odvijaju se od 19-20h i svi aktiviranu se mogu slobodno i besplatno pridružiti.